Waarom Live Boekhouden

ERVARING:

De organisatie van LIVE BOEKHOUDEN heeft  inmiddels 20 JAAR ervaring in de Administratie Branche en tevens alle ingrijpende veranderingen in de belastingen meegemaakt van het digitale tijdperk . 

Van telraam en geschreven grootboek bij het kaarslicht naar Boekhouden onder DOS, Windows, Globe tot en met het digitale heden! 


EENVOUDIG EN BESPARING VAN TIJD & GELD: 

Het gemak wat Live Boekhouden voor de ondernemer kan bieden is TIJDBESPARING en daardoor ook GELDBESPARING!

De ondernemer kan op elk gewenst tijdstip ZELF de FACTUREN INSCANNNEN en DOORMAILEN dan ben je als ondernemer ALTIJD UP-TO-DATE!


SCANNEN VAN FACTUREN KAN OP 2 MANIEREN:

1 Via de scanner (of all-in-one printer) en mailen naar een uniek emailadres. 

2 Via de smartphone kan een foto worden gemaakt middels de Yuki app en worden geupload.

 

AUTOMATISCHE VERWERKING VAN FACTUREN:

De facturen worden automatisch door het team van Live Boekhouden verwerkt en vanaf het begin worden voor relaties herkenningsregels aangemaakt waardoor het systeem in het vervolg de facturen automatisch op de betreffende Kosten c.q. Omzet boekt en op de betreffende Crediteur c.q. Debiteur. 

Hierdoor kan op korte termijn minimaal de helft van alle aangeleverde facturen automatisch worden geboekt. Dit kan een enorme tijdbesparing opleveren.


KOPPELING BANK MET LIVE BOEKHOUDEN:

Daarnaast biedt LIVE BOEKHOUDEN de mogelijkheid om een koppeling te maken tussen de zakelijke bankrekening van de ondernemer en het boekhoudpakket indien u bankiert met RABOBANK, ABN-AMRO, ING of KNAB! 

De ondernemer dient 1 keer in te loggen bij de bank en de link koppeling boekhoudpakket (met Yuki) te activeren en vanaf de volgende dag worden de mutaties van de zakelijke rekening automatisch dagelijks (eens per 24 uur) op werkdagen ingelezen in het boekhoudpakket. 


EENVOUDIG EN BESPARING VAN TIJD & GELD:

Ook de bankkoppeling is een besparing van tijd en geld zeker als de ondernemer frequent facturen aanlevert is de boekhouding altijd UP-TO-DATE!


INDIEN U ZAKELIJK BANKIERT BIJ EEN ANDERE BANK (DAN RABOBANK, ABN-AMRO, ING OF KNAB) GEEN PROBLEEM!:

Indien u niet bij een van deze banken uw zakelijke bankrekening heeft lopen kunt u een MT940 BESTAND VAN DE MUTATIES DOWNLOADEN in uw bankomgeving en deze UPLOADEN in het boekhoudpakket. 


ALLE BELANGRIJKE DOCUMENTEN IN HET ONLINE ARCHIEF:

Doordat bij LIVE BOEKHOUDEN er diverse ordners digitaal beschikbaar worden gesteld kunnen de ondernemers tevens  bijvoorbeeld contracten, polissen van diverse verzekeringen, akten van oprichtingen, alle beschikbare jaarrekeningen en fiscale aangiften hierin archiveren zodat ze hierdoor altijd alles binnen handbereik hebben en nog belangrijker is dat er geen belangrijke stukken kwijt kunnen raken.  


DE KRACHT VAN LIVE BOEKHOUDEN:

De kracht van Live Boekhouden ligt bij : "MEEDENKEN IN DE TOEKOMST VAN DE ONDERNEMER!" 

Doordat een substantieel deel van de facturen automatisch geboekt kunnen worden, na herkenningsregels te hebben toegevoegd, hebben we meer tijd gekregen om naar de toekomst van de ondernemer te werken. 

Dit is een positieve ontwikkeling waarbij we kunnen meedenken met de klanten over mogelijke uitbreiding van hun onderneming.